Golfstroom Groep Zeeland breidt zich uit!

Golfstroom Groep heeft begin 2019 afscheid genomen van Christa Offringa, die haar eigen onderneming meer aandacht wilde geven. Gelukkig hebben we Willemien Vette gevonden! Een jonge vrouw, een ergotherapeute, die enthousiast is om met ons samen te werken.

Hierbij stelt zij zich voor:


Ik ben Willemien Vette en sinds kort versterk ik het team van de Golfstroomgroep Zeeland. Wat een uitdaging om met deze ervaren collega’s, te gaan staan voor burn-out preventie!

Ik heb de HBO opleiding ergotherapie gevolgd waarin ik als therapeut heb geleerd handelingsproblemen te analyseren en samen met de client te zoeken naar praktische oplossingen in het dagelijks leven. 

Als verdieping heb ik de opleiding voor burn-out coaching gedaan welke inging op de effecten van stress en overbelasting, het herstel en de mogelijke behandelmethoden. Door mijn andere specialisatie als cognitief revalidatie therapeut kan ik gemakkelijk deze opgedane kennis vertalen naar de effecten op het brein en de uitwerkingen hiervan in de dagelijkse praktijk. 

Vanuit mijn ervaring in de specialistische GGZ heb ik gezien dat veel klachten ontstaan bij niet vroegtijdig ingrijpen wanneer het om stress- en angstklachten gaat.  De kans op een burn-out is dan groot. Om deze reden is het belangrijk er vroeg bij te zijn en erger te voorkomen. 

Naast mijn werkzaamheden binnen de maatschap, heb ik de ergotherapie praktijk Energie Herstel. Hier behandel en begeleid ik mensen met een burn-out en energieverdelingsproblemen. Samen onderzoeken wij de knelpunten en wat er nodig is om te herstellen. Dagelijkse activiteiten worden in kaart gebracht en we kijken waar verbetering mogelijk is. Samen stellen we daarna een plan op. Hierin wordt opgenomen wat er voor nodig is om van de burn-out te herstellen. 

Daarnaast besteden we aandacht aan het herkennen van signalen en het bedenken van acties om een terugval te voorkomen. 

Deze ervaring en kennis kan ik goed gebruiken binnen mijn werkzaamheden van de Golfstroomgroep. Ik kijk er naar uit om verschillende bedrijven te leren kennen en jou daarbij te ontmoeten.

golfstroomgroepbeheerGolfstroom Groep Zeeland breidt zich uit!