Presentatie werknemers DNWG

“Of wij een presentatie kunnen geven aan een groep medewerkers van DNWG?” Deze vraag komt eind augustus dit jaar bij ons binnen. Ja, natuurlijk kunnen wij dat! Het is een van de belangrijkste onderdelen van ons bedrijf. Voorlichting geven aan Zeeuwse bedrijven om het werkvermogen en de gezondheid van medewerkers te verbeteren en om zo te voorkomen dat mensen uitvallen door stressklachten, en mogelijk zelfs een burn-out.

Op woensdag 7 november is het zover! We geven een presentatie voor medewerkers van DNWG.
De deelnemers krijgen een interactieve quiz waarin op een speelse manier de kennis wordt getoetst over stress en gevaar voor burn-out.
We laten Erik Scherder aan het woord met zijn verhelderende visie op hoe het brein werkt bij overbelasting. Hij zegt onder andere: “Stress is in feite niet meer dan een biologische reactie op een potentieel gevaarlijke situatie. Vanaf het moment dat we een gebeurtenis als bedreigend inschatten, gaat ons zenuwstelsel het lichaam automatisch voorbereiden op ‘vechten of vluchten’.

Er worden ontspanningsoefeningen gedaan en tips gegeven om een burn-out te voorkomen.
De bijeenkomst wordt afgesloten met een stresstest: de deelnemer krijgt zo een beeld of hij/ zij in de gevarenzone zit.
De teamleider nodigt de aanwezigen uit om terugkoppeling te geven. Hij noemt ook dat de medewerkers zo nodig gebruik kunnen maken van de stresspakketten die de GolfstroomGroep Zeeland aanbiedt.
Denkt u nu: “Daar wil ik meer over weten. Dat is ook wel wat voor mijn bedrijf?”, neem dan eens een kijkje op onze website: www.golfstroomgroepzeeland.nl en mail of bel ons!

golfstroomgroepbeheerPresentatie werknemers DNWG