Over Ons

Golfstroom Groep Zeeland is een maatschap van professionals uit de GGZ met samen 100 jaar ervaring. Wij behandelen mensen zoals we zelf behandeld willen worden. Bij ons kun je snel terecht. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Wij leveren stress APK pakketten. Onze diensten zijn gericht op organisaties en particulieren die stress de baas willen zijn.

Onze Kernwaarden

  • Officieel geregistreerde en gecertificeerde hulpverleners uit de gezondheidszorg
  • Kennis van de Zeeuwse sociale kaart.
  • Gedeelde verantwoording
  • Geen wachttijd
  • Privacy gegarandeerd
  • Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen

Golfstroom Groep Team

Wij zijn vier professionals met jarenlange ervaring in de GGZ.

Annemarie de Kroo

Annemarie is BIG geregistreerd als A en B verpleegkudige en SPV. Daarnaast is zij als psychotherapeut gastdocent aan de A.I.H.P  te Gent.

Als partner van de Golfstroom Groep Zeeland is Annemarie all-round inzetbaar op alle pakketten die we aanbieden. Specifiek voor EMDR behandeling, psycho-sociaal consult of psychotherapie.

Christa Offringa

Christa is psychomotorisch therapeut, supervisor en mindfulnesstrainer. Ze volgde de opleiding Sensorimotor Psychotherapy bij Pat Ogden.

Als partner van Golfstroom Groep Zeeland begeleidt ze mensen vanuit het perspectief van lichaamsbewustzijn en beweging. Ze is teamgericht en kan goed afstemmen op het leerproces van de ander.

Rian Coumou

Rian is BIG geregistreerd als A en B verpleegkundige en SPV. Daarnaast is zij gecertificeerd mindfulnesstrainer en natuurcoach.

Als partner van Golfstroom Groep Zeeland wil zij mensen weer balans in leven en werk laten ervaren. Coaching (ook in de natuur) en mindfulness zullen belangrijke pijlers zijn.

Anjo Braamse

Anjo is BIG geregistreerd als verpleegkundig specialist GGZ. Opgeleid op masterniveau. Ze gebruikt evidence based behandelmethodes.

Als partner van Golfstroom Groep Zeeland richt Anjo zich op de mens als geheel. Ze komt door haar directe manier snel tot de kern.

  • Annemarie richt zich op mogelijkheden zonder beperkingen uit het oog te verliezen. ”Dankzij de gesprekken met Annemarie geloof ik weer in mijzelf. Humor is een sterke krachtbron, dat is mij  duidelijk geworden”.

  • Christa benadert mensen positief. "Ze heeft mij geïnspireerd om moeilijke zaken anders te bekijken en aan te pakken". Aandacht voor geest én lichaam is het waar het bij haar om draait.

  • Rian zoekt altijd naar de eigen kracht van de ander. Opmerkelijk vindt zij dat mensen zoveel in zich hebben waar zij zich niet bewust van zijn. Dat wil Rian naar boven halen!

  • Anjo heeft mij op warme, positieve maar ook directe manier laten inzien waar mijn grenzen liggen en hoe ik voor mezelf kan opkomen. Hierdoor is de stress in mijn dagelijks leven afgenomen.

Contact
adminOver Ons